3x3 SANFEFUNK Streetball

Us presentem el primer torneig 3x3 SANFEFUNK STREETBALL! Torneig que organitzem el festival de Hip Hop Sanfefunk juntament amb el CB Sant Feliu de Guíxols i un servidor. Un 3x3 de basquet únic a la província envoltat d'una cultura sempre vinculada al nostre esport, el Hip Hop. El torneig es jugarà envoltat d'actuacions dels diferents artistes que participaran en el festival com, un Dj als plats tot el torneig amenitza'n els partits amb el millor Hip hop, un speaker per mantenir l'energia tot torneig, mc's, breakers, grups de ball, grafiteros i els principals artistes del 3x3, els jugadors. Aquí teniu el SANTFEFUNK: https://youtu.be/tiDwpYasgr4 A part de tot això, tenim grans premis en material de la marca urbana SHAKK, i de la botiga especialitzada en basquet 24segons, i altres sorpreses... T'ho perdràs???? INSCRIPCIONS OBERTES!!!!WWW.CBSANTFELIU.CAT Buenos días amigos y amigas del baloncesto! Os presento el primer torneo 3x3 SANFEFUNK streetball! Torneo que organizamos el festival de Hip Hop Sanfefunk junto con el CB Sant Feliu de Guíxols y un servidor. Un 3x3 de baloncesto único en la provincia rodeado de una cultura siempre vinculada a nuestro deporte, el Hip Hop. El torneo se jugará rodeado de actuaciones de los diferentes artistas que participarán en el festival como, un Dj a los platos todo el torneo deleitando los partidos con el mejor Hip hop, un speaker para mantener la energía todo torneo, mc s, breakers, grupos de baile, grafiteros y los principales artistas del 3x3, los jugadores. Aparte de todo esto, tenemos grandes premios en material de la marca urbana SHAKK, y de la tienda especializada en baloncesto 24segons, y otras sorpresas ... Te lo vas a perder ???? INSCRIPCIONES ABIERTAS !!!!WWW.CBSANTFELIU.CAT Good morning basketball friends! I present the first 3x3 SANFEFUNK STREETBALL tournament! Tournament that we organize the festival of Hip Hop Sanfefunk together with CB Sant Feliu de Guíxols and a server. A 3x3 single basquet in the province surrounded by a culture always


Entradas destacadas
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now